Naše storitve

Naša ekipa elektromonterjev v vsakem trenutku z znano Lunta natančnostjo izvaja elektroinštalacije, v različnih panogah po vsem svetu.

Industrijska avtomatizacija

Industrijska avtomatizacija

Elektromontaža na področju industrijske avtomatizacije je eno izmed področij delovanja, na katerih smo v enajstih letih pridobili največ izkušenj in oblikovali strokovno izpopolnjene ekipe za tovrstne elektroinštalacije.

Preberi več
robotika

Robotika

Z izvedbo elektroinštalacij na področju robotike je Lunta zelo uspešna v segmentih varilne tehnike, lakirne procesne tehnike ter transportne in logistične opreme, kjer redno pridobivamo pohvale naših naročnikov.

Preberi več
Transportna tehnika

Transportna tehnika

Naša zanesljiva, fleksibilna in kvalitetna elektromontaža v segmentu transportne tehnike je garant za uspeh na področju t.i. visokih regalnih skladišč, vključno s pripadajočo električno opremo ter na področju različne transportne (EHB, SKID, transportni trakovi, transportne mize …) in logistične opreme.

Preberi več
Elektro omare

Elektro omare

Lunta inženiring izdeluje lastne elektro omarice. Elektro omarice se lahko izdela v naših proizvodnih prostorih ali prostorih naročnika, odvisno od tehničnih specifikacij elektro omarice in elektro načrtov.

Preberi več
Računalniške mreže

Računalniške mreže

Inštalacije računalniških omrežij so ena izmed številnih kvalitet ekipe Lunta inženiring.

Preberi več
Hišne inštalacije

Hišne inštalacije

Elektromonterji Lunta inženiring imajo dolgoletne izkušnje z izvedbo klasičnih hišno-industrijskih elektroinštalacij – od inštalacij za moč in razsvetljavo, do protipožarne zaščite, računalniških mrež, protivlomne zaščite in ostalega.

Preberi več