MONTAŽA IN SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV

Zanesljivost, strokovnost in izkušnje na področju klimatizacije so privedle do izpopolnjenosti izbora klimatskih naprav, kar je naš adut za prepričljivost pri kupcih.

Montaža

Na slovenskem tržišču smo močno prisotni tudi kot generalni zastopnik in distributer klimatskih naprav proizvajalca VIVAX za Slovenijo.

Na slovenskem tržišču smo močno prisotni tudi kot generalni zastopnik in distributer klimatskih naprav proizvajalca VIVAX za Slovenijo.
Zavedajoč se problematike kvalitete zraka in udobja v bivalnih in poslovnih prostorih, je naš poudarek na teh področjih: varovanje zdravja ter varčevanje z energijo. Nudimo kvalitetno ponudbo klimatskih naprav in hladilne tehnike za domačo rabo, lahko poslovno rabo in aplikacije za kompleksne rešitve. Podjetje stalno spremlja smernice razvoja klimatskih naprav in hladilne tehnike, svoje znanje pa izpopolnjujemo z obiskom seminarjev in sejmov na področju klimatizacije. Zanesljivost, strokovnost in izkušnje na področju klimatizacije so privedle do izpopolnjenosti izbora klimatskih naprav, kar je naš adut za prepričljivost pri kupcih.


Servis

V podjetju Lunta inženiring smo specializirani za servisne posege vseh tipov in znamk klimatskih naprav.

Klimatske naprave že dolgo niso v uporabi samo za hlajenje prostorov, ampak tudi za ogrevanje, čiščenje zraka in uravnavanje vlage v prostoru. Med delovanjem klimatske naprave, se zaradi prisotnosti vlage in prahu, ustvarjajo idealni pogoji za razvoj plesni, mikroorganizmov in bakterij v notranjosti klimatske naprave. Zaradi zdravja in dobrega počutja, kot tudi zaradi samega delovanja klimatske naprave in njene učinkovitosti, je zelo pomembno, da se opravi letni servis. Proti prašne filtre lahko čistite sami in jih je priporočljivo čistiti vsaj enkrat mesečno, ostalo pa opravimo mi pri letnem servisu.

Letni servis zajema čiščenje filtrov, čiščenje kondenzatorja notranje in zunanje enote, čiščenje ventilatorja notranje in zunanje enote, dezinfekcijo, odišavljenje in preverjanje plina v klimatski napravi.

Poskrbite, da bo vaša klimatska naprava energetsko učinkovita in varna za vaše zdravje, zato naročite servisni poseg še danes!


Na kaj smo najbolj ponosni?

Akcijska naravnanost: poskusimo, naredimo, improviziramo

Tržna usmerjenost: hitro reagiramo na potrebe in se ob tem učimo

Priložnosti: smo podjetni in ustvarjamo

Vir uspešnosti je v ljudeh: človek je premoženje

Fleksibilna organiziranost: znamo se samoorganizirati usmerjenost v akcijo, hitro realizacijo in prilagoditev trgu